TOP GUIDELINES OF تصفیه روغن

Top Guidelines Of تصفیه روغن

Top Guidelines Of تصفیه روغن

Blog Article

تشریح فرآیند تولید و تصفیه مجدد روغن‌ پایه به روش تقطیر در خلا 

برنامه مدیریت زیست محیطی طرح کارخانه تصفیه دوم عمدتا در بر گیرنده چهار محور اصلی خواهد بود که عبارتند از؛

هنگامی که مخلوط تحت فشار مایع- گاز در واحد شناورسازی در معرض فشار هوا قرار می گیرد، حباب های ریز هوا در محلول آزاد می شود. حباب های ریز هوا به لخته ها و گلبول های روغن و چربی چسبیده و آنها را شناور می کند. مخلوط هوا و ذرات روغن و چربی به سطح رسیده و توسط کفروب جمع آوری می شوند (شکل ۲).

روغن توسط جاروبک‌های متصل به روتور تبدیل به لایه نازک بر روی سطح داغ می‌شود.

تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی

دارایی‌های ثابت در مرحله اجرای طرح تامین و طی دوران بهره‌برداری مورداستفاده قرار می‌گیرند. جمع سرمایه گذاری ثابت بشرح ذیل است.

فرآیند تصفیه روغن شامل مراحل صمغ گیری، خنثی سازی (شامل بخش های خنثی سازی، شستشو و خشک کردن)، بی رنگ کردن و بی بو کردن است. بسته به نوع روغن تولیدی و کاربردآن مراحل دیگری نظیر هیدروژناسیون، پست بلیچ و زمستانه کردن نیز در طی فرآیند های تصفیه انجام می پذیرد.

برای این کار تکنولوژی‌ها و فرایندهای خاص بازیافت و تصفیه انواع روغن‌های صنعتی همانند روش‌های تقطیر، هیدروژنیزاسیون، اسیدی، قلیایی استفاده می شود.

این کار را می‌کنند چون روغن‌ها در حالت خام، حاوی موادی هستند که از نظر مزه، ظاهر، بو و پایداری، مورد پسند مصرف کنندگان نیست.

– ترکیب با اسید سولفوریک غلیظ که در این مرحله ترکیبات غیر اشباع قطبی و آسفاتن ها با اسید سولفوریک ترکیب می شوند که باعث تولید لجن اسیدی می شود که با اختلاف وزن مخصوص از روغن جدا می شود.

تصفیه و بازیافت روغن سوخته با استفاده از اولترافیلتراسیون

همانطور که می دانید روغن تصفیه دوم درون موتورها و دیگر بخش های خودروها مورد استفاده قرار می گیرد. از مهمترین کارکردهای این نوع روغن کمک کردن به تمیز بودن درون موتور است و همچنین از ورود براده های فلزی به درون روغن و خراب شدن آن به طور جدی خودداری می کند.

تکنولوژی‌های مختلفی را برای بازیافت و تصفیه روغن سوخته به کار می‌برند. این صنایع به منظور احیا، تصفیه website و بازیافت روغن‌های کار کرده از طراحی، ساخت و نصب تجهیزات مختلفی بهره گرفته تا بتوانند محصولی تولید نمایند که شرایط سخت در دمای بالا و فشار زیاد داخل موتور را تحمل نماید و به حفظ محیط زیست نیز کمک نماید.

این روغن سپس برای جداسازی فراکنش‌ها، در خلاء تقطیر می‌شود و در مراحل پایانی روی آن هیدرو فینیشینگ صورت می‎گیرد تا یک روغن بازیافتی با کیفیت مناسب به دست آید. از پسماند این فرایند می‌شود به عنوان مواد اولیه آسفالت استفاده نمود. از مزایای این روش قابلیت بازیابی حلال و تولید روغن با کیفیت مناسب است اما با این روش تمام آلاينده‌ها را نمی‌توان حذف کرد.

Report this page